lördag 21 februari 2009

Vaddå lugn före stormen?

De senaste dagarna har matmässigt varit som dag och natt. Först "middag" bestående av vad som liknade såna där slajm-studs-fastna-på-fönsterruta-händer som man fick med Kalle Anka-tidningarna. Paradoxalt nog heter de glasnudlar och smakar som... ingenting. Som att svälja slemmig luft ungefär.

Sedan svenskt fika då det är som bäst. Semlor gör livet värt att leva då det borde vara snö på marken men sällan är det, då känns det fint att begrava näsan i vispgrädde.

Och imorgon är det dags, jag har sprungit (läs: gått) runt och ojat mig över packning ungefär hela dagen och blev precis klar. Sweet as yeah! Sweet ass yeah! Sedan har jag rekat lite och det verkar som att alla pister är öppna (inklusive Chocken, vilket betyder att jag kanske blir tvungen att åka den) och alla utom två liftar. Såg en hyfsat rolig kommentar på Idre Fjäll-bloggen om Chocken:
"Finns två sätt att åka Chocken - det ena är med skidorna nedåt. Det andra är att åka på kroppen med skidorna uppåt efter att man tappat greppet. Har provat bägge...men aldrig Chocken nypistad!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar